Hoe eet jij in deze belangrijke periode?

Beste (aanstaande) moeder,

Wil je ook graag weten of je goed eet en of je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt voor jou en je kind? Wellicht ben je hier net zo benieuwd naar als wij. Nutricia early life nutrition is daarom een onderzoek gestart naar de voeding van zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Graag nodigen we je uit om aan dit onderzoek mee te doen.

Het onderzoek kost niet veel tijd en je kunt gewoon thuis deelnemen. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw gegevens invullen op de speciaal daarvoor gemaakte website
www.nutricheckmama.nl/delekbrug”. Je vult hier eerst enkele algemene gegevens in en vervolgens wat je die dag gegeten en gedronken hebt.

Krijg jij de juiste voedingsstoffen binnen?
In totaal kost het je ongeveer 10 minuten tijd om de voedingsinname van één hele dag in te voeren. Tijdens het invoeren van je voeding kun je gebruik maken van handige porties of gangbare hoeveelheden. Een tweede dag invoeren gaat heel eenvoudig. Je hoeft je basisgegevens maar 1 keer in te voeren en kunt een volgende keer direct inloggen. Een tweede dag invullen geeft jou en ons een betrouwbaarder beeld van de inname.

Niet ieder zwangerschapstrimester is hetzelfde
Wil je vaker kijken hoe het ervoor staat met jouw voeding? Dat kan natuurlijk! Door
bijvoorbeeld ieder trimester je voeding 2 dagen bij te houden (1ste trimester = week 1-13, 2de trimester = week 14-27, 3de trimester = week 28-41). Probeer alles zo ‘eerlijk’ mogelijk in te vullen. Des te meer heb je aan de uitkomsten en tips. En zo draag je ook het beste bij aan het onderzoek. Gebruik daarom eventueel een kladblokje om gedurende de dag bij te houden wat je eet en drinkt. Of maak notities in je mobiele telefoon. Een handig geheugensteuntje voor als je Nutricheck Mama op een later moment gaat invullen.

Direct na het invoeren, ontvang je al een overzicht van jouw voedingsinname. Zo zie je meteen of jouw voeding voldoende voedingsstoffen bevat nu je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Tevens ontvang je tips, adviezen en een voorbeeld dagmenu speciaal afgestemd op deze fase in je leven. Allemaal in lijn met de adviezen van het Voedingscentrum.nl. Zo helpen we je om je voeding zo optimaal mogelijk te maken.
Nu al een gezonde basis leggen voor later
Door als (aanstaande) moeder gezond te eten tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode, draag je bij aan de gezondheid van je kind. De eerste 1.000 dagen van het leven hebben namelijk grote invloed op de gezondheid tijdens de rest van het leven. Deze eerste 1.000 dagen omvatten de periode vanaf de conceptie tot aan de leeftijd van 2 jaar. Het binnenkrijgen van goede voedingsstoffen in deze periode is niet alleen belangrijk om te kunnen groeien, maar ook voor de ontwikkeling. Gezonde voeding is daarom niet alleen belangrijk voor nu, maar zeker ook voor later. Door hier continu onderzoek naar te doen, komen we steeds beter te weten wat het beste is voor kinderen.

Wij zouden het daarom erg fijn vinden als je wilt deelnemen aan dit belangrijke onderzoek. Dat kan door op onderstaande link te klikken. Uiteraard gebruiken wij jouw gegevens anoniem en uitsluitend voor dit onderzoek. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN HET ONDERZOEK
Alvast hartelijk dank voor je medewerking en met vriendelijke groet,