Marcel & Lorna

Lieve Elke, Dank voor de fijne thuisbevalling en de nazorg! Het was niet alleen om de koffie te doen, toch ;-) Het was een hele prettige ervaring. Martine bedankt voor de folder, hihi. Marielle, Tessa en Helene, bedankt voor de controles! Hopelijk no..

Marcel & Lorna Ouder van Elke & Foss

Marjolein

Kijk eens Martine, wat onze Olivia inmiddels gegroeid is! We zijn je nog steeds dankbaar voor de begeleiding tijdens de bevalling. Ook de andere dames bedankt voor de controles, gesprekjes en natuurlijk de echo's!

Marjolein Ouder van Olivia

Manon & Gert-Jan Koldewijn

Lieve mensen van de Lekbrug, lieve Govi en Hanneke, dankzij jullie fantastische zorg in de afgelopen 9 maanden is onze wolk van een zoon geboren! Mats doet het super goed en dankzij jullie hebben wij een vliegende start gehad. Wij zijn jullie ontzett..

Manon & Gert-Jan Koldewijn Ouder van Mats

Wendel

Beste Lekbrug dames IJsselstein, Nogmaals bedankt voor jullie prettige begeleiding tijdens mijn zwangerschappen. In het bijzonder wil ik Mariëlle bedanken voor haar relaxte en open houding tijdens mijn beide bevallingen. Zoals je weet doe ik het ee..

Wendel Ouder van Linde

Jorrit en Annelies

Martine, hartelijk bedankt voor de goede en prettige zorg op de dag van geboorte. Je aanwezigheid na de overdracht in het ziekenhuis hebben wij als fijn en meelevend ervaren. De rest van het team ook bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwang..

Jorrit en Annelies Ouder van Aafke

Sergio en Diana

Lieve Aucke, Gerieke, Govi, Hanneke, Helene, Imke en Inge, Bedankt voor de hartelijke en warme begeleiding tijdens onze zwangerschap. We zijn zo blij dat we jullie advies wat betreft de locatie om te bevallen hebben opgevolgd. De geboorte van onze de..

Sergio en Diana Ouder van Siara Nikita Renfurm

Justin en Jose

Hartelijk bedankt team zuid voor de prettige begeleiding van deze zwangerschap. En Martine in het bijzonder, het was een mooie bevalling met een prachtig resultaat. We genieten enorm van onze dochter en zusje Jiska. Hartelijke groet, Justin, Jose en ..

Justin en Jose Ouder van Jiska

Kim Slagmolen

Dit is Nora Valentin José
Bij de bevalling zijn wij geholpen en bijgestaan door Govi & Jurren.
Jullie zijn toppers!

Kim Slagmolen Ouder van Nora Valentin José

Yamila & Joey

Wij waren heel blij met de zorg van Aucke tijdens de zwangerschap en de geboorte van onze dochter Dakota-Joya in het Hofpoort ziekenhuis.

Yamila & Joey Ouder van Dakota-Joya

Esther

Ook onze 2e dankzij Govi op de wereld kunnen zetten, 1000x dank! Het was een mooie en bijzondere tijd met een heerlijk ventje als beloning.

Esther Ouder van Jip

Simone

Bedankt voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschapdoor

Simone