Verloskundigen in IJsselstein, Montfoort, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Vianen, Hoef en Haag, Hagestein, Lexmond, Zijderveld, Hei- en Boeicop, Everdingen, Ameide.

Elke Godthelp
Elke Godthelp Verloskundige
In 1995 studeerde ik, 22 jaar jong, af als verloskundige. Enthousiast om het mooiste beroep van de wereld te mogen uitoefenen. Snel daarna vestigde ik me als maatschapslid bij ‘De Lekbrug’.
Ik rondde ook de echo-opleiding af en inmiddels combineer ik de verloskunde met een andere geweldige baan: moeder-zijn van 5 prachtige kinderen. Het blijft ’t mooiste wat er is; al mijn kennis, ervaring en liefde te mogen inzetten zodat een nieuw mensje veilig geboren kan worden.
Martine Wassenaar
Martine Wassenaar Verloskundige
Het vak als verloskundige is mooi. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Het is bijzonder om vrouwen en hun partner te mogen begeleiden tijdens zo’n belangrijke en speciale periode in hun leven. Ook ben ik werkzaam als echoscopiste en verzorg ik in onze praktijk het kinderwensspreekuur. Ik zie er naar uit jullie in onze praktijk te mogen ontmoeten.
Helene Aarts
Helene Aarts Verloskundige
Opgeleid in Engeland tot verloskundige. In Nederland mijn echo opleiding voltooid en daarmee gespecialiseerd in het maken van de 20-weken echo en de Nekplooi-meting die ik maak in het Echocentrum, Leidsche Rijn. Ik geniet vanaf het 1ste moment waarop toekomstige ouders hun kind op een echo kunnen zien tot het moment dat zij een lang verwachte droom in hun armen mogen sluiten.
Carmela Tilma
Carmela Tilma Verloskundige
i.v.m Master-studie tijdelijk niet werkzaam.
Ik ben geboren en getogen in Woerden. In 2009 ben ik afgestudeerd als verloskundige, een vak dat iedere dag verrassingen brengt en bijzonder blijft! Sinds januari 2012 werk ik met plezier bij Verloskundigenpraktijk De Lekbrug. Ik hoop hier nog veel (aanstaande) ouders te ontmoeten!
Tessa Koning
Tessa Koning Verloskundige
Ik ben sinds augustus 2016 met veel plezier werkzaam bij de Lekbrug. Ik vind het bijzonder jullie te mogen begeleiden in de periode rondom de geboorte van jullie kind en daarbij de geboorte van een vader en moeder! tot snel
Marissa Isken
Marissa Isken Verloskundige
Sinds 2007 als verloskundige in de Polder gewerkt en in 2016 mijn echo diploma behaald. Mijn wens om in/rond Utrecht te werken werd waar in januari 2017! Met heel veel plezier ga ik hier aan de slag. Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden in deze bijzondere periode!

Verloskundigen in Utrecht / Leidsche Rijn: Parkwijk, het Zand, Terwijde, Langerak, De Balije, Grauwaart, Hoge Weide, Rijnvliet, de Wetering, De Woerd, Veldhuizen, Vleuterweide, de Meern, Vleuten. Maar ook in Nieuwegein, Tull en ’t Waal.

Imke van Soest
Imke van Soest Verloskundige
Ik ben sinds 2007 werkzaam als verloskundige, gestart in Team Zuid en sinds 2012 in Team Noord. Sinds 2009 ben ik bevoegd tot het maken van echo’s en in 2013 heb ik mijn vak uitgebreid met de opleiding tot HypnoBirthingdocent. Inmiddels mag ik mezelf ook versiekundige noemen en begeleid ik met veel plezier de Centering Pregnancy groepen.
Annemarijn Verbiest
Annemarijn Verbiest Verloskundige
Al sinds kleins af aan was mijn droom om verloskundige te worden. Die droom is nu, na vier jaar opleiding, werkelijkheid geworden. Tijdens mijn opleiding heb ik al heel wat ervaring als verloskundige opgedaan bij verschillende praktijken in het land, onder andere bij verloskundigenpraktijk De Lekbrug. Ik vind het een voorrecht om aanstaande ouders te mogen begeleiden bij de bijzondere gebeurtenis van het krijgen van een kind.
Marielle Eustatia
Marielle Eustatia Verloskundige
Ik zorg voor de stagiaires die regelmatig bij ons in de praktijk ervaring komen opdoen. Daarnaast ben ik versiekundige en draai ik jullie kindje van stuit- naar hoofdligging als dat nodig mocht zijn. Iets wat ik met heel veel plezier doe! De cliënt die even wat meer zorg dan standaard nodig heeft zie ik ook graag op mijn spreekuur.
Tineke Okma
Tineke Okma Verloskundige
Sinds 1998 werk ik als verloskundige en vanaf september 2017 bij deze gezellige praktijk. Ik hoop samen met mijn collega’s bij te kunnen dragen aan een mooie tijd rondom de geboorte van jullie kindje.
Mirthe Bellers
Mirthe Bellers Verloskundige

Praktijkassistentes

Connie Pouw
Connie Pouw Praktijkcoordinator
Sinds 2003 ben ik werkzaam bij de Lekbrug. Eerst als praktijkassistente en sinds 2010 als praktijkcoördinator. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor vele organisatorische, praktische en financiële zaken van “het bedrijf”. Op afstand zeer betrokken bij het proces van zwangerschap tot geboorte.
Anja Schalij
Anja Schalij Praktijkassistente
Sinds mei 2003 ben ik werkzaam als assistente. In 1979 ben ik begonnen met de opleiding voor kraamverzorgster, dit heb ik met veel plezier gedaan. Daar pluk ik nu de vruchten van om mensen advies te kunnen geven. Inspiratie krijg ik door mens, dier en natuur, wat een prachtig combinatie is met het werk.
Irma Bont
Irma Bont Praktijkassistente
Sinds september 2012 werk ik als praktijkassistente. Hiervoor heb ik als kraamverzorgster gewerkt. Het werk als praktijkassistente vind ik erg leuk en uitdagend en doe ik met veel plezier. Ik werk met leuke en gezellige collega’s.
Marga Blom
Marga BlomPraktijkassistente
Sinds Okt. 2017 ben ik werkzaam als praktijk assistente.
In 1978 ben ik begonnen als kraamverzorgster en heb dit vele jaren full time en later part time gedaan.
Nu als praktijk assistente bij de Lekbrug mag ik weer werken met het begin en de start van nieuw leven,
om daar indirect bij betrokken te zijn, wat toch altijd inspirerend blijft.

Studenten

Floor Verheijen
Floor VerheijenTeam Noord
Hallo allemaal! Mijn naam is Floor Verheijen, ik ben 23 jaar oud en ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding tot verloskundige. Ik woon en studeer met veel plezier in Rotterdam. Gedurende het jaar loop ik twee korte stages (oktober en januari) en een lange stage (mei-juni) in team Noord. Ik hoop veel te mogen leren en wellicht tot ziens!
Anne-Maart Stoker
Anne-Maart StokerTeam Zuid
Beste zwangere en partner,
Mijn naam is Anne-Maart Stoker en ik woon in Amersfoort. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding tot verloskundige in Amsterdam.
Het komende half jaar (november 2018 t/m mei 2019) kom ik stage lopen bij De Lekbrug. Jullie kunnen mij tegen komen tijdens controles, de bevalling en de kraamvisites. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat dit dan weten.
Ik heb ontzettend veel zin in mijn stage en wie weet ontmoet ik jullie!