IJsselstein, Vianen e.o.

//IJsselstein, Vianen e.o.
IJsselstein, Vianen e.o.2017-05-12T16:24:00+00:00

 

Ons team is werkzaam in IJsselstein, Montfoort, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Linschoten, Vianen, Hagestein, Lexmond, Zijderveld, Hei- en Boeicop, Everdingen.

 

 

Elke

Elke Godthelp

In 1995 studeerde ik, 22 jaar jong, af als verloskundige. Enthousiast om het mooiste beroep van de wereld te mogen uitoefenen. Snel daarna vestigde ik me als maatschapslid bij ‘De Lekbrug’.
Ik rondde ook de echo-opleiding af en inmiddels combineer ik de verloskunde met een andere geweldige baan: moeder-zijn van  5 prachtige kinderen. Het blijft ’t mooiste wat er is;
al mijn kennis, ervaring en liefde te mogen inzetten zodat een nieuw mensje veilig geboren kan worden.

Martine

Martine Wassenaar – van Randwijk

Het vak als verloskundige is mooi. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Het is bijzonder om vrouwen en hun partner te mogen begeleiden tijdens zo’n belangrijke en speciale periode
in hun leven. Ook ben ik werkzaam als echoscopiste en verzorg ik in onze praktijk het kinderwensspreekuur. Ik zie er naar uit jullie in onze praktijk te mogen ontmoeten.

Helene

Helene Aarts

Opgeleid in Engeland tot verloskundige. In Nederland mijn echo opleiding voltooid en daarmee gespecialiseerd in het maken van de 20-weken echo en de Nekplooi-meting die ik maak in het Echocentrum, Leidsche Rijn. Ik geniet vanaf het 1ste moment waarop toekomstige ouders hun kind op een echo kunnen zien tot het moment dat zij een lang verwachte droom in hun armen mogen sluiten.

Carmela

Carmela Tilma

Ik ben geboren en getogen in Woerden. In 2009 ben ik afgestudeerd als verloskundige, een vak dat iedere dag verrassingen brengt en bijzonder blijft! Sinds januari 2012 werk ik met plezier bij Verloskundigenpraktijk De Lekbrug. Ik hoop hier nog veel (aanstaande) ouders te ontmoeten!

Verloskundige Team Zuid

Tessa Koning

Ik ben sinds augustus 2016 met veel plezier werkzaam bij de Lekbrug. Ik vind het bijzonder jullie te mogen begeleiden in de periode rondom de geboorte van jullie kind en daarbij de geboorte van een vader en moeder! tot snel

Merissa Isken

Marissa Isken

Sinds 2007 als verloskundige in de Polder gewerkt en in 2016 mijn echo diploma behaald. Mijn wens om in/rond Utrecht te werken werd waar in januari 2017! Met heel veel plezier ga ik hier aan de slag. Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden in deze bijzondere periode!

 

Spreekuurlocaties IJsselstein en Vianen

podiumweg hofvanbatenstein
De Lekbrug
Podiumweg 1 3401 BL IJsselstein
Maandag: 8.30-17.00 uur
Dinsdag: 14.00-17.00 uur
Donderdag: 12.00-20.30 uur
Hof van Batenstein
Hof van Batenstein 1 4131 HA Vianen
Dinsdag: 8.30-13.00 uur